Qwobble @ The Next Web Conference 2018


Qwobble was door ISS, Vodafone en Edge gescout als startup die de Future of Work mede vorm kan geven. Nieuwe technologieën, trends en ervaringen betekenen dat werk er in de toekomst anders uit gaat zien. Wij discussieerden op TNW met de grote namen achter deze conferentie over hoe we in de toekomst beter en effectiever samen kunnen werken.

The Future of Work op The Next Web

Het meest toonaangevende tech event van het jaar staat komende donderdag en vrijdag (24 en 25 mei) weer voor de deur: The Next Web (TNW). TNW is een festival dat de grootste namen uit de internationale tech scene samen brengt met top-tier investeerders en veelbelovende startups samenbrengt voor twee dagen business en kennis delen. TNW is de afgelopen jaren gegroeid van een kleinschalig event met 200 deelnemers, naar een van de leidende technologie events wereldwijd, met 15000 bezoekers van 3500 bedrijven van over de hele wereld.

3 tekenen dat er binnen jouw organisatie goed wordt samengewerkt

We hebben een serie blogs gewijd aan samenwerken binnen organisaties, waarvan dit het laatste deel is. In de vorige posts vertelden we hoe je op een effectieve manier kunt samenwerken in een moderne digitale organisatie, en deze week delen we zoals beloofd 3 indicatoren waaraan je kunt afmeten of er binnen jouw organisatie goed wordt samengewerkt.

 

 

Stimuleer medewerkers om kennis te delen

Sinds we met Qwobble begonnen zijn, hebben we met veel mensen en organisaties gesproken. We horen en zien vaak vergelijkbare verhalen. Medewerkers willen graag hun kennis delen binnen de organisatie, en staan ervoor open om te leren van anderen. Het management ziet hier vaak ook de meerwaarde van in. Toch wordt er zelden effectief samengewerkt. Daarom delen wij de komende weken in een serie blogs inzichten over effectief samenwerken binnen organisaties. En vooral, hoe je dat stimuleert. Vorige week introduceerden we deze serie met de vraag of er wel effectief samen wordt gewerkt in organisaties. Deze week delen we de eerste van drie indicatoren die bepalend zijn voor effectief samenwerken.

The Next Web Conference 2018


Big announcement! Qwobble staat dit jaar weer op The Next Web Conference, het grootste tech festival van Europa! Het event vindt plaats op 24 en 25 mei in Amsterdam. Binnenkort vertellen wij hier natuurlijk nog veel meer over. Je kan hier meer informatie vinden over het event.

Qwobble deelt kennis met Zoom Media

De eerste Qwobble voerden we zelf uit. Zoom-Media (www.zoom-media.nl) vroeg Rachid namelijk om een frisse blik te geven op de UX van hun demo omgeving.

Wij werken ondertussen verder aan onze droom om de Qwobble mindset te verspreiden. Help je ons door je vrienden en collega’s over Qwobble te vertellen?

Live Facebook pitch bij Quote!

Daan was uitgenodigd om bij Quote op kantoor het verhaal van Qwobble te pitchen, live op Facebook.

Als creatief heb je soms de behoefte om even je ideeën te toetsen, of om anderszins te putten uit de ervaringen van vakgenoten. Om die kruisbestuivingen te faciliteren is Daan Wonnink (30) samen met 2 vrienden Qwobble gestart. Kijk hieronder naar zijn verhaal.

Samenwerken is de reden dat organisaties bestaan. Maar werken we wel effectief samen?

Sinds we met Qwobble begonnen zijn, hebben we met veel mensen en organisaties gesproken. We horen en zien vaak vergelijkbare verhalen. Medewerkers willen graag hun kennis delen binnen de organisatie, en staan ervoor open om te leren van anderen. Het management ziet hier vaak ook de meerwaarde van in. Toch wordt er zelden effectief samengewerkt. Daarom delen wij de komende weken in onze blog inzichten over hoe je binnen jouw organisatie effectief samenwerken kunt stimuleren.