Deel je kennis en ontwikkel jouw skills

Designers, developers en marketeers bouwen samen aan de sites, apps en portals waar inmiddels zelfs jouw ouders steeds meer gebruik van maken. En vooral, waar ze steeds meer van verwachten. De adoptie van technologie racet alleen maar vooruit de komende jaren. En daardoor bepaalt de digitale User Experience nog meer dan ooit wat iemand van jouw website of toepassing vindt. Om aan deze verwachting te voldoen, en jouw gebruikers, lezers of wie dan ook een optimale digitale ervaring te bieden moet je jezelf continu uitdagen.

 

Via Qwobble maak je connecties met andere mensen die onze digitale wereld vorm geven. Qwobble is een platform dat is gemaakt om een plek te creëren voor mensen die anders denken over werk. Mensen die op zoek zijn naar feedback. Die de beste oplossing voor hun gebruikers willen vinden. Die nieuwsgierig zijn naar de werkwijze van anderen. Van anderen willen leren. En in ruil daarvoor hun kennis ook over willen dragen aan anderen. Voor deze mensen is Qwobble gemaakt. Omdat wij geloven dat iedereen beter tot zijn recht komt in een omgeving waar kennis delen centraal staat.

 

Qwobble is het platform waar digital creatives (designers, developers en marketeers) kennis delen en hun skills ontwikkelen. Vanaf 1 februari is het platform live in bèta. Wil jij deel uitmaken van onze Qwobble community?  Meld je dan nu aan om het platform in bèta te testen.