Feature update: zo ziet je profiel eruit

Kort geleden besteedden we een post aan de eerste feature van het platform. Toen beloofden we al dat we de komende weken gaan laten zien hoe je nou een Qwobble doet op het platform. In deze blog zie je de volgende stap: het profiel!

Qwobble maakt het voor organisaties mogelijk om onderling medewerkers te ruilen. Deze ruil heet uiteraard ook een Qwobble! Op ons platform brengen wij vraag en aanbod op het gebied van ad hoc kennis met elkaar in contact. Om je een gevoel te geven bij het platform, en hoe een Qwobble tot stand komt, laten we je de komende weken stap voor stap het proces zien.
De focus van ons platform ligt op de creatieve IT, daarom kun je filteren op rollen als developer, designer en marketeer en bijbehorende skills. Nadat je op skills gefilterd hebt en de Qwobbelaar met de juiste kwaliteiten hebt gevonden, check je zijn of haar profiel om te zien wat voor kwaliteiten diegene heeft. Ook kun je een persoonlijke bio zien met wat meer details. Hieronder zie je hoe dat er echt uit ziet! Heb je interesse om met deze persoon en organisatie een ruil aan te gaan? Dan kun je via de chat knop jullie behoeftes op elkaar afstemmen. Deze functie komt aan bod in onze volgende blog!