Qwobble op The Next Web Conference

Qwobble op The Next WebThe Next Web Conference 2017 zit erop. Het hele Westergasterrein stond op zijn kop voor het grootste tech event van Europa. Dat was ook wel nodig, met grote internationale sprekers, ruim 12.000 bezoekers en 3500 aangemelde bedrijven. Ook kregen 50 geselecteerde early stage startups de kans zich te presenteren. Qwobble was er daar een van!

Na de mooieĀ opening stond dag 1 van het tweedaagse event voor ons vooral in het teken van meetings met potentiĆ«le investeerders en mentoren. Deze gesprekken hebben ons vooral veel inspiratie opgeleverd, en de bevestiging dat we op de goede weg zijn.

De tweede dag was voor ons echt spectaculair. We hadden toen namelijk onze eigen booth waar we een demo van ons platform mochten laten zien. De belangrijkste conclusie die we uit de vele gesprekken die we gevoerd hebben kunnen trekken is dat er veel belangstelling voor ons platform is. De demo die we op het event hebben laten zien kunnen we ook aan jou showen, dus we komen graag met je in contact.

Mail ons op team@qwobble.com om verder te praten over de mogelijkheden.