Qwobble platform in private bèta vanaf 1 februari 2018

 

Vanaf 1 februari 2018 kun jij als designer, developer of marketeer gebruik maken van het Qwobble platform – de community die het voor jou mogelijk maakt om buiten de kaders van je eigen organisatie te denken. We helpen designers, developers en marketeers in de creative tech om optimaal gebruik te maken van de kennis die in onze community beschikbaar is. Omdat wij geloven dat iedereen optimaal presteert in een omgeving waar kennis delen centraal staat.

Qwobble ging op 1 december 2016 live met een soft launch van haar website. De eerste fase van het project stond in het teken van het verzamelen van feedback, input en validaties. In deze periode hebben we ook al een flink aantal aanmeldingen voor de bèta versie van het platform verzameld. Gemotiveerd door de overweldigende enthousiaste reacties, en gesteund door het feit dat we uit vele aanmeldingen geselecteerd werden om Qwobble op TheNextWeb te pitchen, hebben we een MVP van het platform gebouwd.

We zijn nu aangekomen op het punt dat we met trots aan kunnen kondigen dat het platform af is. Het platform gaat vanaf 1 februari live in private bèta. Vanaf 1 februari werkt onze community van enthousiaste gebruikers aan het optimaliseren van het platform en realiseren we samen de beste gebruikerservaringen. Na de private bèta  periode is Qwobble voor iedereen beschikbaar.
Wil jij ook deel uitmaken van de Qwobble community? Meld je dan nu aan om het platform in bèta te testen. Let’s Qwobble!