The Future of Work op The Next Web

Het meest toonaangevende tech event van het jaar staat komende donderdag en vrijdag (24 en 25 mei) weer voor de deur: The Next Web (TNW). TNW is een festival dat de grootste namen uit de internationale tech scene samen brengt met top-tier investeerders en veelbelovende startups samenbrengt voor twee dagen business en kennis delen. TNW is de afgelopen jaren gegroeid van een kleinschalig event met 200 deelnemers, naar een van de leidende technologie events wereldwijd, met 15000 bezoekers van 3500 bedrijven van over de hele wereld.

De focus van het event ligt op het voorspellen, bespreken en uitvinden van de toekomst: welke mogelijkheden en uitdagingen brengen de snelle ontwikkeling van technologie met zich mee? Een van de hoofdthema’s van het event is daarom ‘The Future of Work’. Accenture, Vodafone, ISS, en Edge Technologies sponsoren dit deel van het programma, waarin de focus ligt op de toekomst van werk. De organiserende partijen zien dat nieuwe technologieën, trends en ervaringen een grote invloed gaan hebben op hoe werk er in de toekomst uit gaat zien. Door deze ontwikkelingen veranderen de skills die organisaties en medewerkers nodig hebben om hun werk te kunnen doen ook continu. Om dit skill-gap te verkleinen, is het belangrijk om voortdurend bij te blijven als medewerker en als organisatie.

Qwobble door ISS, Vodafone en Edge gescout als startup die de Future of Work mede vorm kan geven. Daarom zijn wij het hele event te vinden in het Future of Work pavilion. Nieuwe technologieën, trends en ervaringen betekenen dat werk er in de toekomst anders uit gaat zien. Wij discussiëren op TNW met de grote namen achter deze conferentie over hoe we in de toekomst beter en effectiever samen kunnen werken.

Ben jij benieuwd hoe wij samen met jou de toekomst van werk vorm kunnen geven? Bezoek ons dan in het Future of Work pavilion op The Next Web conference!