Feature update: zo ziet je profiel eruit

Kort geleden besteedden we een post aan de eerste feature van het platform. Toen beloofden we al dat we de komende weken gaan laten zien hoe je nou een Qwobble doet op het platform. In deze blog zie je de volgende stap: het profiel!

Lees meer Feature update: zo ziet je profiel eruit

Qwobble op The Next Web Conference

Qwobble op The Next WebThe Next Web Conference 2017 zit erop. Het hele Westergasterrein stond op zijn kop voor het grootste tech event van Europa. Dat was ook wel nodig, met grote internationale sprekers, ruim 12.000 bezoekers en 3500 aangemelde bedrijven. Ook kregen 50 geselecteerde early stage startups de kans zich te presenteren. Qwobble was er daar een van!

Lees meer Qwobble op The Next Web Conference

Qwobble founder aan het woord – Rachid

In deze nieuwe blog stellen we de pater familias en CTO van Qwobble voor: Rachid! De man met de meeste werkervaring van het Qwobble team vertelt over de beste maanden van zijn leven tot nu toe! Lees meer Qwobble founder aan het woord – Rachid

Eerste feature van het platform!

Yes! We zijn super trots. We zijn zo ver dat we je wat van het platform kunnen laten zien. De komende weken gaan we je het hele proces achter een Qwobble showen. Hiernaast zie je al een kleine preview, scroll snel verder om het eerste bewegende beeld van het platform te checken! Lees meer Eerste feature van het platform!

Qwobble founder aan het woord – Daan

Dit keer komt co-founder en CMO Daan aan het woord. Hij vertelt hoe hij Qwobble ziet
en wat er de komende weken allemaal gaat gebeuren! Lees meer Qwobble founder aan het woord – Daan

Qwobble op The Next Web Conference

We hebben groot nieuws.We zijn een van de 50 startups die een booth toegewezen krijgen op The Next Web Conference. Dit betekent een serieuze boost voor ons, en het is een prachtige kans om ons concept te valideren. The Next Web conference ontvangt dit jaar naar verwachting ongeveer 15.000 bezoekers uit de tech sector (vooral designers, developers en marketeers). De perfecte doelgroep om ons concept aan voor te leggen.

Lees meer Qwobble op The Next Web Conference

Qwobble founder aan het woord – Dexter

Dexter is als CEO en founder een van de grondleggers van Qwobble.  In dit korte interview lees je hoe het startup leven hem bevalt!

Wat valt je op in de eerste maanden van Qwobble?
Het is leuk om te zien dat er zoveel startups bezig zijn in de sharing economy. Het verbaast mij dan ook dat het concept van Qwobble nog steeds de enige in zijn soort is, dat maakt het des te leuker!
Lees meer Qwobble founder aan het woord – Dexter

Kennis delen geeft voorsprong op concurrentie

AirBnB, Uber, en in Nederland bijvoorbeeld Bunq of Blendle. Allemaal voorbeelden van startups die een branche op zijn kop zetten. Disruptive heet dat in startup lingo. Je kunt een branche op zijn kop proberen te zetten, er zijn ook startups die iets compleet nieuws doen. Inspelen op een vraag die wel bestaat, maar waar nog geen oplossing voor is. Hoe doe je dat precies?
Lees meer Kennis delen geeft voorsprong op concurrentie